El dia que vam tancar La Mercè

Vam tocar el cel amb els dits. Perquè els miracles existeixen si s’hi posa molt esforç. I nosaltres n’hi havíem posat. I és clar, després de dues setmanes intenses tocant quatre hores cada dia i vuit hores els dissabtes i vuit els diumenges, quan vam començar amb l’orquestra el dia del concert, aquell so va envair l’escenari i va conquerir-nos a nosaltres i al públic. Amb la intensitat que ens agrada perquè eleva les ànimes, toca l’emocional de tots i arrenca les llàgrimes d’uns quants.

Va ser la combinació de la simfònica amb sons caribenys i percussions llatines. De la mà de grans talents mundials com José María Vitier i Maria del Mar bonet, a qui estarem eternament agraïts. I gaudint, també dels increïbles talents de Marcos Madrigal al piano i Abel Acosta al contrabaix i a la percussió.

Va ser tot un honor compartir assajos amb ells i cloure les festes de La Mercè d’enguany amb aquest concert, una part del qual era inèdit. Us deixem les fotos de l’Instagram que capten molt bé l’essència del què vam viure!

Recull de premsa

Per cert, que les crítiques ens van deixar molt bé! I vam sortir a diversos mitjans!