D’esquerra a dreta de la imatge: Manel Ros, tresorer de l’AMPB, Pablo González, fundador i director de VOZES, Olga Supervia, presidenta de l’AMPB i Pilar Verdaguer, responsable corals VOZES.

VOZES signa un conveni de col·laboració amb l’Associació Messies Participatiu Barcelona

Músics de VOZES podran participar en un dels espectacles musicals de major tradició i impacte que se celebra regularment a Catalunya. Ho farà possible l’acord de col·laboració que la nostra fundació ha signat amb l’Associació Messies Participatiu Barcelona.
Concretament, el conveni, rubricat el passat 20 de maig, estipula que fins a 12 joves d’entre 14 i 25 anys de VOZES tindran l’oportunitat de cantar el Messies de Haendel en el concert que l’Associació Messies Participatiu Barcelona celebrarà el proper desembre a l’Auditori. Per garantir-ne la seva participació, VOZES ha començat a treballar ja amb els joves aspirants per aconseguir que, al mes de setembre, superin amb èxit la prova de veu que es fa a tots els cantaires que volen implicar-se en aquest espectacle de gran format.
L’acord inclou, també, que joves músics de VOZES puguin col·laborar puntualment amb l’Associació Messies Participatiu. Així mateix, cantaires d’aquesta associació podran participar al concert de La Mercè que celebrarem enguany o al Concertàs de finals d’any, entre d’altres.
Per a VOZES, aquest intercanvi suposa una fita important. És una gran oportunitat de seguir dotant els nostres músics de noves experiències i d’anar teixint complicitats amb altres entitats que fan de la música una manera de viure. Un pas més en el creixement de VOZES en el cultiu d’aliances amb aquells amb qui compartim valors.